Prosjekt


Et prosjekt må planlegges, uansett størrelse. Vi hjelper deg gjerne tidlig i prosjektfasen med å finne riktig løsning tilpasset ditt behov. Spør oss gjerne om en uforpliktende og kostnadsfri befaring tidlig i prosessen hvor vi bistår med tips og god faglig kunnskap.

ProRef AS har god erfaring med ulike prosjekter i alle størrelser. Vi er med deg helt fra prosjekteringsfasen til igangkjøring og overlevering. Kvalitet og fornøyde kunder setter vi høyt og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd med sluttresultatet og føler deg ivaretatt hele veien.

Som en totalleverandør med egne ansatte, har vi til enhver tid god dekning både i prosjekterende og utførende fase av et prosjekt.

Gode samarbeidspartnere i alle faglige ledd gjør at du som kunde kun trenger å forholde deg til oss, da vi tar dialogen med andre fag som elektro, rørlegger, betong og kjerneborring med mer.

FDV dokumentasjon av et prosjekt er en viktig del av leveransen, og blir alltid sendt over til kunde og lagret i våre systemer for senere bruk ved for eksempel servicebehov.

Vi følger opp alle våre leveranser etter overlevering. Spør oss om service og vedlikeholdsavtale.

 

Ta gjerne kontakt med oss.

Ingen anlegg for store, ingen anlegg er for små..